zaterdag 25 oktober 2014

MU: The Advantages of Autumn

Ik kan wel honderd redenen geven waarom ik houd van de herfst. De eerste is dat ik al mijn hobby's kan uitvoeren zonder mezelf schuldig te voelen dat ik met heerlijk weer niet naar buiten ben geweest. Daarom, speciaal om dit heerlijke seizoen te eren, een herfstig lijstje. Met deze week MUziek. 



Muziek in de herfst moet warm en cozy zijn. Soms mag het ook een beetje donker er stormachtig klinken. Maar vooral: lekker. Benieuwd wat de nieuwe releases zijn van dit seizoen? Check it here.
bron
Foo Fighters – Something From Nothing < druk op de link voor Spotify
Ein-de-lijk een nieuwe singel van de FF's. Hun laatste album verscheen alweer drie jaar geleden, maar 17 oktober kwam deze toffe plaat uit. Precies goed voor een ochtend waarbij je tot je sokken nat bent geregend en even een boost nodig hebt.

bron
Ben Howard – I Forget Where We Were < druk op de link voor Spotify
Avondje vrij, goed boek erbij, kopje verse appel-kaneel thee met chocolade pepernoten, haard aan, fleece deken en om de avond echt compleet te maken: het nieuwe album van Ben Howard.

bron
Guus Meeuwis – Hollandse Meesters < druk op de link voor Spotify
De covers van onze Hollandse Meesters in een nieuw Meeuwis jasje met bigband. Guus heeft mijn hart al jaren geleden gestolen, maar als ik haar nog had, was het met dit album weer gebeurd. Mijn favorieten zijn Zeg me dat het niet zo is en De Waarheid.


bron
U2 – Songs Of Innocence (Deluxe) < druk op de link voor Spotify
Yes! 10 oktober is het nieuwe album van de helden van U2 uitgekomen. Niet iedereen is te spreken over hun nieuwe album maar persoonlijk vind ik het erg mooi. Naast hun prachtige rock ballads zitten er ook een paar leuke uptempo nummer tussen.


Coldplay – Ink (Live At Le Casino De Paris, Paris) < druk op de link voor Spotify
YES YES! Weer een pareltje van Coldplay. Kan natuurlijk elk moment van de dag ongeacht welk seizoen. Love it!

Het is zo lekker om muziek te delen. Hebben jullie nog een geweldige herfstplaat drop dan de link of de titel en artiest in de comments.

Volgende week staan de SEries op het menu!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten